Groente abonnement

Bram hurkend met kratje groenten

Wil jij iedere week verzekerd zijn van verse groenten van het Brabantse land, maar heb je zelf geen tijd of ruimte voor een moestuin? Bestel dan een groente abonnement bij Bram’s Hofke. Vanaf €37 per maand * heb jij wekelijks verse seizoensgroente in huis. Met maar één stop tussen de oogst en jouw bord; namelijk de groentetas van Bram’s Hofke.

 

* prijs voor 1 persoon, ophalen

WEKELIJKS VERSE GROENTEN

Groente abonnement

Met het groente abonnement ontvang je iedere week verse groenten van Bram’s Hofke. Ontdek vergeten groenten, eet volgens de seizoenen en ervaar het gemak van een gevarieerde groentetas.

Inhoud groentetas

Ik vul iedere week een groentetas met vijf verschillende seizoensgroenten. In de winter vind je bijvoorbeeld vaker peen in de groentetas en in de zomer vaker een slasoort. Van iedere groente zit er 200 gram per persoon in de groentetas. In de groentetas vind je ook regelmatig een recept.

 

Elke donderdag ontvang je per e-mail het oogstbericht. In deze mail informeren we over de inhoud van de groentetas. Zo weet je van tevoren met welke groente je kunt gaan koken. Ook delen we in het oogstbericht regelmatig een lekker recept van een van de groentes die in de tas zitten!

gevulde tassen vooraanzicht
GROENTE ABONNEMENT

Maandprijzen

Maandprijzen groente abonnement
Bram Verbruggen bij zijn bedrijfsbusje

Ophalen of thuisbezorgd

Je kunt de groentetas wekelijks ophalen of ik bezorg de groentetas bij jou thuis (bezorgkosten: €2,50 per week). Bij de bestelling kun je tussen deze opties kiezen:

Ophalen bij Bram's Hofke: vrijdag tussen 14:00 en 18:00 uur of zaterdag tussen 13:00 en 17:00 uur

Ophalen bij De Groene Keuken in Uden: vrijdagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur.

Thuisbezorgd: de groentetas wordt op zaterdagochtend tussen 9:00 en 12:00 uur bij jou thuisbezorgd. Het thuisbezorgen van de groentetas is mogelijk als jij woont in: Zeeland, Uden, Volkel, Boekel, Odiliapeel, Langenboom, Mill, Schaijk, Herpen of Veghel.

Voordelen groente abonnement

Het gemak van iedere week verse groente

Op natuurlijke wijze geteeld

Beter voor het milieu: groenten uit de regio en seizoensgebonden

Gevarieerd aanbod

Ontdek vergeten groenten

Gezond: de groenten zijn niet bespoten en we gebruiken geen kunstmest

Eerlijke prijzen: het groente abonnement is niet duurder dan de supermarkt

Peen in kruiwagen na oogst

Oogstseizoenen

We zijn afhankelijk van de oogstseizoenen. Dit betekent dat je van juni t/m december wekelijks een groentetas ontvangt. Buiten deze periode kun je de wintertas bestellen, waarbij je om de week verse groenten ontvangt.

Opzeggen groente abonnement

Het groente abonnement is maandelijks opzegbaar. Geef voor de 1e van de maand door als je het groente abonnement wilt stopzetten.

 

Ga je op vakantie en wil je jouw groente abonnement tijdelijk pauzeren? Laat het me even weten. Dan krijg je ook (een gedeelte van) je abonnementskosten van die maand terug.

suikermais in de hand